pátek 6. května 2016

Sportovní výbava oblečení

Ahojky,

dneska mám pro vás malou ukázku mého sportovního oblečení, které využívám nejčastěji. Samozřejmě nemám jen toto, ale tohle patří mezi mé nejoblíbenější. Zahrnuje především sportovní podprsenky, protože mám při cvičení ráda volnost. K podprsence nosím nejčastěji legíny, kraťasy nebo tepláky. A jak jinak také sportovní boty. Bez těch by to nešlo. 
oblečení na cvičení


Musím se přiznat že jsem asi trošku ujetá na sladěné barvy. Vadí mi, když to k sobě neladí a to i při cvičení. :D Někdy jsem schopná si vzít do barvy i gumičku do vlasů. :D Ale to jen výjimečně! Strašně se těším, až si pořídím další kousky do sbírky. Koukala jsem, že v Lídlu občas mají nějaké zajímavé kousky. Tak se tam asi brzy podívám na nějaké legíny. Ty jsou pro mě nedostatkové zboží. 

oblečení na cvičení

Jak jste si asi všimli, tak vše ladím do malinové barvy. Někomu se to může zdát moc sladké, ale já mám pro tuhle barvu slabost. Ale ne všechny odstíny růžové snesu, třeba světle růžovou moc ne-e. Ale nebojte, nemám ve skříni jen 'Barbie' kousky. Ale jiné barvičky dnes bohužel neuvidíte. :D

oblečení na cvičení

Jaké oblečení preferujete při cvičení?

2 komentáře:

Děkuji za každý váš komentář :)