čtvrtek 3. listopadu 2016

Péče o vlasy: jaké přípravky používám?

Krásný čtvrtek,

přípravky k péči o vlasy

koukala jsem, že už je to opravdu dlouho, co jsem psala tento typ článku. Od té doby se produkty, které používám změnily a dneska vám je představím, které jsou aktuální. Pořád je toho celkem dost, co si na vlasy dávám, ale myslím, že je to na nich znát. Jsou jemnější, nikde netrčí a tolik se netřepí.


Začneme úplnou novinkou, kterou mám a to šamponem a maskou na vlasy od firmy Kallos. Oba dva produkty jsem zakoupila na czvlasy.cz Jsem s tímto internetovým obchodem moc spokojená, komunikace je bez problémů. Maska i šampon mají objem 1000 ml, což je docela dost, ale u mě se rozhodně neztratí. Vybrala jsem si vůni vanilky, která je pro obnovení suchých vlasů, které mě trápí hlavně v koncích. Maska má zároveň vlasům dodávat lesk a jemnost, což rozhodně splňuje. Použila jsem je sice zatím 2x, ale i tak je vidět rozdíl. Šamponem vlas myji 2x, opláchnu a poté nanáším masku. Používám jí místo kondicionéru. Maska totiž působí pouze 5 minut. Nanáším jí pouze na konečky, protože mi jakákoli maska vlasy zatěžuje, tak to nechci riskovat ani s touto. Vlasy jsou po použití lehce rozčesatelné, jemné a navíc krásně voní.

šampon a maska kallos

Další můj pomocník je od Gliss Kur. O něm jsem se už zmiňovala posledně, ale už je to dlouhá doba, co to bylo, tak ho malinko připomenu. Sprej se používá do vlhkých vlasů, krásně voní, vlasy jdou po použití lehce rozčesat a měl by vlas chránit. Jedinou nevýhodou je, že už dochází.

ochranný sprej gliss kur

Další můj osvědčený pomocník, kterého neustále doplňuji a vracím se k němu, i když jsem zkoušela jiné. Mluvím tu o olejíčku od Pantene. Tento mi prostě vyhovuje nejvíc. Vtírám do buď do suchých konečků nebo těsně předtím, než si vyfénuji vlasy s pomocí kartáče. Vlasy jsou po něm hebké a nejsou suché. Stačí opravdu malé množství.

olejíček na vlasy pantene

A poslední pomocník při úpravě vlasů je ochranný sprej proti teplu. Koupila jsem si tento od Balea. Jestli je opravdu účinný nemohu posoudit, protože ho nepoužívám takovou dobu, ale rozhodně krásně voní. Vlasy nemastí ani nezatěžuje. Lze použít jako na mokré vlasy jako ochrana při fénování. Nebo na suché vlasy před žehlením nebo kulmováním. Ale pozor! Pokud ho dáváte na suché vlasy, nechte ho "uschnout" dřív než vlasy začnete kulmovat nebo žehlit. 


ochranný sprej proti teplu balea

6 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujal ochranný sprej od Balei, žádnej už nemám, tak se na něho v dmku kuknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na něj :) vážně moc hezky voní a je za pár kaček. ;)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Taky jsem nad dlouho přemýšlela. :) Navíc cena za takové množství je skvělá.

      Vymazat
  3. Gliss Kur mám taky, nedávno jsem si ho pořídila. Ochranný sprej vypadá také dobře. Dříve jsem používala Syos a teď si kupuju od značky Cien a naprostá spokojenost. Na jejich lak na vlasy nedám dopustit!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Syos jsem také ozkoušela a moc si neseděl. Přijde mi, že často jsou lepší levnější značky než ty drahé.

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)