středa 6. dubna 2016

Odličovač očního make-upu bez oleje Balea

Ahojky,

po delší době jsem se konečně dostala k napsaní článků. Není to o tom, že bych neměla o čem psát, mám dokonce rozepsaných článků několik. Ale jde spíše o čas. Je toho v poslední době hodně a co poměrně "hoří". Tím myslím věci do školy. Dnešní článek bude taková menší recenze. Bohužel ne moc pozitivní. Byla jsem poměrně zklamaná, jelikož výrobek nesplňoval to, co sliboval. Jedná se o odličovač očního make-upu bez oleje od Balei.

odličovač očí balea recenze

Nejprve shrnu jeho kladné stránky.
Jako velké plus se může jevit nízká cena. Vyšel mě asi na 44,- Dalším kladem je jeho malé balení (což někdo může vidět jako mínus), vejde se totiž prakticky všude a je vhodný na cesty. Je příjemně parfémovaný. Výhodou také je, že neštípe v očích.

Jeho zápory podle mě jsou:
Přestože slibuje i kvalitní odlíčení voděodolného make-upu, není to pravda. Voděodolnou řasenku s ním pomalu nemůžu sundat. Oko je pak podrážděné. V tomto ohledu mi více vyhovuje dvoufázový olejový, který voděodolnou řasenku opravdu odlíčí. Další mínus je,že já osobně mám po něm suché okolí očí. 
odličovač očí balea recenze

Můj celkový názor na něj je 3/5. A to především kvůli ceně, vůni a balení. Po druhé si ho už nekoupím a raději si připlatím. 

8 komentářů:

  1. Tento odličovač jsem měla taky bych si ho už asi nikdy nekoupila, vůbec mi nevyhovoval :/

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tento odličovač som ešte nemala, ale musím priznať, že ma nejako ani neláka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) aspoň vím, co si nemám pořizovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě podobné odličovadla taky nefungovaly. Teď používám emulzi, která obsahuje růžovou vodu a ricinový olej a jsem spokojená :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  5. To jsem ráda, že jsem narazila zrovna na tento článek, protože nevím, jaký odličovač si koupit. Moc pěkně napsané a fakt, taky nemám teď moc čas a články bych psala furt.
    Jinak.. Nedáme vzájemné sledování stránek? :)
    nanaberries.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se ti článek líbí. :)
      S tím časem je to na prd.
      Jinak se sledováním budu ráda. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář :)