sobota 7. listopadu 2015

Schönheit in Minuten

ahojky,
přináším vám jeden v mých prvních článků. Dnešní článek se bude zabývat kosmetikou. Konkrétně o tom, jak se během pár minut proměnit v krásnou labuť. Dobře, dobře. Možná je to trošku silný výraz. :D ale víte, jak to myslím. Ukáži vám, jak se nalíčit pro každodenní nošení. Já se takto líčím do školy. Když jdu někam na nějakou akci, tak se nalíčím o něco výrazněji. Samozřejmě nemusíte používám všechny kosmetické produkty. Někdo má to štěstí a má krásně čistou pleť, což o sobě bohužel říci nemůžu. Můj obličej je posetý drobnými pihami na nose a sem tam mě trápí nějaký ten pupínek, po kterém někdy zbyde jizvička. Proto používám BB cream. BB cream můžete nahradit make-upem. Make-up já osobně nepoužívám, jelikož stále nemohu najít ten správný odstín a vypadám pak jako maska.

kosmetika denní make up



Nejprve si pleť vyčistím pleťovou vodou. Nanesu hydratační krém. Nechám ho vstřebat. Poté nanesu BB cream. Pro rozetření použiji štěteček na make-up. BB cream nanesu i na krk a k uším, aby nevzniklo místo s viditelným přechodem. 

bb cream garnier

V dalším kroku použiji korektor pod oči a na nedokonalosti. Jako korektor pod oči používám roll-on on Garnier. se kterým jsme velmi spokojená. Pro rozetření používám plochý štěteček.

roll on garnier

Poté pleť přepudruji. Většinou se BB cream nepudruje, ale já si po něm přijdu taková mastná. Takže používám pudr od Essence. Nanáším ho pomocí velkého štětce.


pudr essence dekorativní kosmetika

Pro dokreslení kontur nanesu bronzer. Bronzer by se měl nanášet podle tvaru obličeje, o tom se více dozvíte v dalším článku, kde si ukážeme různé tvary obličejů a jak je správně konturovat. Bronzer nanáším pomocí zkoseného štětce. Bronzer mám také od Essence.

essence bronzer

Poté nanesu oční stíny. Nejčastěji používám stíny v odstínech hnědé. Nejprve nanesu nejsvětlejší odstín na celé víčko, dále pak odstín o něco tmavší a do vnějšího koutku oka nanesu stín nejtmavší. Pomocí štětečku rozmažu stíny, aby barvičky hezky přecházely jedna do druhé.

oční stíny quatro roberto giovanni

hnědé oční stíny návod

hnědé oční stíny návod

hnědé oční stíny návod

Jako předposlední krok nanesu řasenku a tužku pod spodní řasy. Použila jsme voděodolnou řasenku od Rimmel. Stejně tak tužku na oči.
řasenka rimmel tužka na oči rimmel

Úplně nakonec nanesu tvářenku pomocí štětce na tvářenku. Tvářenku také pomocí tvaru obličeje. 
tvářenka štětec roberto giovanni

A jaký je výsledek? Můžete se podívat sami. 
nude líčení návod

10 komentářů:

Děkuji za každý váš komentář :)