pátek 27. listopadu 2015

Remove Make-up

Ahojky,

dneska bych se s vámi chtěla podělit o tom, jak vypadá má večerní rutina, pokud nosím make-up. Což je většinou přes týden. O víkendu většinou nechávám pleť trošku si odpočinout a chodím nenalíčená. 

odlíčení pleti



Odličování začínám odlíčením očí. Momentálně používám dvoufázový odličovač od Bielenda ze sady oliva. Jak můžete vidět už skoro žádný nemám. Budu si muset pořídit nový. Odličovač nanáším na vatový tampónek, který přiložit na zavřené oko, chvilku nechám, aby se řasenka rozpustila a poté setřu. Takto postupuji dokud není tampónek čistý. 

odlíčení očí bielenda

Dále pokračuji odlíčením celého obličeje. Momentálně používám čistící pleťové mléko od Astridu pro normální a smíšenou pleť. Mléko nanesu na celý obličej a krk, lehce masíruji a poté setřu vatovým tamponkem. Astrid jsme si v poslední době celkem oblíbila. Používám od něj i krémy na obličej. Velkým plusem vidím, že je cenově dostupný.

pleťové mléko astrid

Nakonec pleť dočistím čistící pleťovou vodou také od Astridu. Trošku vody nanesu na vatový tampón a přetřu s ním celý obličej. Pokud zůstane tampónek špinavý zopakuji předešlý krok, dokud není čistý.

pleťová voda astrid

Nakonec pleť zvláčním pleťovým krémem. Pleťových krému používám hned několik. Občas si nanesu pleťový noční krém od Astridu, jindy zase na problematickou pleť od Nivei. 

A jak jste na tom s odličováním vy? Jaké produkty používáte? Jaká je vaše oblíbená značka?

7 komentářů:

  1. Věci od Astridu sem tam tak použiji, jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odlicovac vyzerá fakt super. Určite sa naň pozriem v našom obchodíku.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je suprovej! Byla jsem s ním moc spokojená. :) Určitě ho vyzkoušej.

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) já používám čistící gel a micelární vodu :)

    OdpovědětVymazat
  4. kedysi som Astrid skúšala, ale dráždilo mi to pleť :(. Inak používam momentálne odličovač očí od Yves Rocher, mlieko od Weledy a pleťovú vodu od Saloos :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)