čtvrtek 7. ledna 2016

Types of Bras

Dnes mám pro Vás první článek, který se týká výhradně módy. A především dámské módy. Nosí jí snad skoro každá žena i dospívající dívka. O čem je řeč? Samozřejmě o podprsenkách. Podprsenek existuje nepřeberné množství od samodržících přes krajkové až po sportovní. Já vám dnes ukáži, jaké se nachází v mé skříni, jak je skladuji a jak jsem s nimi spokojená.


Musím říci, že mám podprsenek poměrně hodně, ale zároveň pořád málo. Mohla bych si je kupovat pořád. Vždy najdu nějakou, která se mi moc líbí. Jelikož ke mně příroda nebyla dvakrát štědrá, tak dávám přednost push-up podprsenkám. Vyzkoušela jsem i podprsenku two size bigger. Ale o tom až u konkrétních podprsenek. Podprsenky mám ve skříni na poličce. Push-up podprsenky nepřekládám ani nedávám jeden košíček do druhého. Mám je vyskládané jednu za druhou.



Takže jdeme na to. Podprsenky v tělové barvě. Podprsenka tělové barvy by neměla v šatníku chybět žádné ženě. Rozhodně nevypadá hezky, když z pod bílého trička prosvítá barevná podprsenka (pokud to není záměr) a ani bílá není dvakrát vhodná, jelikož je také vidět. Tělové podprsenka je prostě základ. V tělové barvě mám tři podprsenky. Každá je jiná. Každá má odjímatelná ramínka. Jednu nosím dokonce bez ramínek úplně a už jsem snad i zapomněla, kde je mám. :D Tato podprsenka je pouze vyztužená bez push up efektu. Další podprsenka je vhodná pod trička nebo šaty s větším výstřihem, jelikož je více vykrojená. Spodek košíčku je vyztužený, takže prsa hezky nadzvedne.



Protože ráda sportuji, tak mám i nějaké ty sportovní podprsenky. Všechny jsou v barvě růžové, protože mám ráda, když je oblečení sladěné. Mám černo-růžové botasky a k těm volím do barvy zbytek. Většinou černý spodek - kraťasy, legíny nebo tepláky. Ale teď k podprsenkám.


Nejdéle mám sportovní podprsenku bez vycpávky, která má černý lem s nápisem Sport. Jelikož se v ní "naostro" moc necítím, tak pod ní nosím ještě normální podprsenku bez ramínek. Další dvě jsme dostala teď k Vánocům a jsem z nich nadšená. Tmavě růžová je s vycpávkami, ve velikosti S. Krásně sedí a cítím se v ní moc pohodlně. No a poslední je spíše taková lambáda s nápisem Barbie. :D Prostě mi padla do oka a řekla jsem si, že bude sranda.

Dále mám pár podprsenek s push-up efektem s krajkou. Nejméně mi sedí modrá. Je to podprsenka s dvojím push up efektem a je vykrojená jinak než jsem zvyklá. Prsa opravdu zvětší. Je ozdobená kamínky a má odjímatelná ramínka, která ale nesundavám, protože mi bez nich nedrží. Pak mám jednu podprsenku hladkou, která je také s dvojím push-up efektem. Ramínka má na pevno a jsou (spíše byla) ozdobena kamínky. Ramínka jsou svítivě růžové a zbytek je ve světle šedé barvě.



Pak mám jednu krajkovou bez push up efektu, je pouze vyztužená. Tato podprsenka je v tmavě modré barvě, byly k ní do sady i  krajková tanga. Jediné co bych jí vytkla tak je, že když se předkloním tak odstává.


Pak mám jednu podprsenku zvanou Bardotka. Tato podprsenka je v černé barvě, má odjímatelná ramínka, je košíčky je ozdobená růžovou mašličkou. Košíčky mají vyndavací vycpávky.



Další podprsenka, kterou mám je podprsenka bez ramínek. Tato podprsenka je v neonové růžové. Je krajková. Má vycpávky, kterou lze vyndat. Nemá žádné zapínání, takže ji můžete nosit pod trička s otevřenými zády a nemusíte se bát, že vám ji někdo rozepne. To byl také hlavní důvod, proč jsem si jí pořídila. Její nevýhodou je, že se poměrně špatně obléká. Je tedy lepší koupit si o něco větší velikost. Podprsenka je značena velikostí S. Lehce pruží. 


        



Poslední podprsenky, které mám ve skříni jsou spíše dívčí podprsenky. Byly zakoupeny v Ersting Family a velikost je značena podle výšky. Tou se tady vůbec neřídím. Jelikož jsem malá (mám jen 160 cm) a podprsenky mám různých velkostí (176, 188) Tyto podprsenky jsou velmi pohodlné a vhodné pro malá prsa, jelikož neposkytnou takovou oporu jako podprsenky normální. Výhodou je, že se dají zapnout trojím způsobem - klasicky, za krk nebo do kříže. Všechny tyto podprsenky mají vyztužené košíčky, jsou bez kostic a jsou v barevném provedení. Tento typ volím na většinou na víkend, kdy dávám přednost pohodlí.


Jaké podprsenky máte nejraději vy?

2 komentáře:

Děkuji za každý váš komentář :)