pondělí 11. ledna 2016

Eveline Cosmetics Exlusive Edition

Krásné pondělí všem,
venku je počasí, že by ani psa ven nevyhnali. A pro zpříjemnění mám pro vás článeček, tentokrát o kosmetice. Konkrétně o kosmetice Eveline. Od této značky jsem ještě nic neměla, takže jsem s ní neměla žádnou zkušenost. Toto je má první věc od Eveline. Sada je balená v menší krabičce v černozlatém provedení. Myslím, že sada vypadá elegantně. 


Sada obsahuje řasenku, tužku na oči a korektor na obočí. Vše je v odstínu černé. Obaly jsou také černé se zlatými nápisy. Vše je sladěno. 



Tužka na oči je v černé barvě. Víčko slouží zároveň i jako ořezávátko. To jsem zatím nezkoušela, tak dlouho tuto tužku nepoužívám. Tužka je voděodolná. Nerozmazává se, vydrží celý den. Takže jsem s ní spokojená. Je trošku tužší, takže se trošku hůř nanáší, ale je krásně sytá.


Řasenka se jmenuje Big Volume Lash. Je také voděodolná. Má plastový kartáček, tyto řasenky já osobně moc nemusím, mám raději klasický kartáček. Ale byla jsem mile překvapená. Řasy jsou pak krásně rozdělené, nejsou vůbec slepené a hezky je prodlouží. 


Korektor na obočí mám poprvé. Sama od sebe bych si ho nekoupila. Mám černé obočí, takže si ho nebarvím. Až teď v poslední době, protože jsem si ho nechala narůst blíže k sobě. a Stále není celé zarostlé a prosvítá mi kůže. Tak jsem to řešila černým stínem. Byla jsem na tento korektor zvědavá. Je také voděodolný. Manipuluje se s ním dobře. 


A tady můžete vidět použití všech třech produktů naráz. 


Znáte kosmetiku Eveline? Máte od ní nějaké produkty?

1 komentář:

  1. Musím se přiznat, že tuto kosmetiku, respektive její dekorativku vidím poprvé. Hodně se mi líbí efekt řasenky. :) Díky za tip, až někdy potkám, zkusím něco pořídit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář :)